Kevään solinaa ja yllätyskiharoita

| Hiusten muodonmuutos & mielipiteeni Twilightista  |

Moi!! Julkaisin uuden vlogin, jossa takkujeni muodonmuutos saa alkunsa. Leikkaan ne lyhyemmiksi ja oivallan asioita. Lopullisen muodonmuutoksen näette vasta ensi videossa, koska se vei aikaa ja jatkuu siten seuraavan vlogin puolelle. :-)

Vlogi: Hiusten muodonmuutos & mielipide Twilightista

Videolla on myös kevättunnelmointia ja kevätelämää. Olisi niin jo tehnyt mieli laittaa tähän videoon se, kun jatkamme hiusoperaatiota, mutta ei – maltan kyllä! Kuvasin koko prosessin siis. :-) Laitoin kyllä tähän postaukseen jo joitain kuvia... Mutta näytän paremmin ensi kerralla, kun videokin on ulkona.

Tästä painavanutturaisesta kirjakauppakävelystä ajatus lähti. Kampaus painoi NIIN paljon! Ymmärsin, etten pysty enää pitämään mitään kampauksia, vaikka ennen takuistani sai vaikka mitä väkerreltyä. Tuo nuttura oli melkein mun pään kokoinen...


Tuollaisiksi ne leikkasin. Vaikka eipä tuo lopputulos montaa päivää ehtinyt olla päässä, kun keksin jo lisää juttuja.

lauantai 13. huhtikuuta 2024

Venla Keskustorilla. Kävimme moikkaamassa isääni Ratinassa, kun hän oli siellä pitämässä Pidä saaristo siistinä -pistettä. Oli aikamoinen hulinapäivä, siellä oli joku iso tapahtuma. :-)

Luin Houkutuksen. Se oli niin yllättävän huono, että hämmentää. Sitten luin Uusikuun, ja se oli niin hirveän hyvä, että hämmentää. Kerron (kärkkään) mielipiteeni Houkutuksesta videolla, ja jatkan ajatuksiani lopuista kirjoista myöhemmin.

tiistai-ilta 16. huhtikuuta 2024

Kuvassa me Venlan kanssa lukemassa Twilightia Näsinpuiston puussa. Oli hirveän kylmä, mutta teki mieli lukea ja kiipeillä. Aloitin Epäilyksen ja Venla luki Uusikuuta loppuun.

Viimeisiä kuviani takkupäisenä... joskus vaikka 10. tai 11. päivä huhtikuuta en nyt ole ihan varma, kun kamerassa ei toimi päivämääräjuttu.

...

... :-)

Hihii! :-) Ensi postauksessa näkyy paremmin.

Nyt kuvia luontoseikkailuista, kun kävimme maalla viime sunnuntaina 14. päivä huhtikuuta. Keväistä pikku purojen solinaa, suurenmoista pihapuron tulvintaa ja lähitienoon kosken kohinaa!

Oi, en ottanut kuvia bussimatkalta, mutta oli niin tunnelmallinen sumukeli! Katselimme Venlan kanssa ikkunasta ja fiilistelimme sitä, kuinka maisema näytti ihanan kotoisalta ja sopi kirjatunnelmiimme. Molemmat luimme Uusikuuta, ja maisemissa oli ihan Twilight-tunnelma, siis todella. Perille päästyämme sumu oli aika lailla laskeutunut ja kadonnut.

Näimme bussimatkan aikana myös paljon pajunkissoja! En ole nähnyt niitä viiteen vuoteen. Ne ovat niin söpöjä, pyöreitä ja pehmoisia. Kerran lapsena ennen päiväkotia kadotin sellaisen vahingossa nenääni. Se oli niin hirveän söpö pikku pömpylä, että pyörittelin sitä nenänpäälläni ja sitten vahingossa tökkäsin sen syvälle. Meinasi jäädä jumiin. Selvisin tilanteesta niistämällä (lukuisia kertoja).

yksityiskohtia (perheemme) omasta pihasta

Pihalta lähdimme puron virtausta seuraten kohti rantaa. Kuvia sieltä täältä pitkin matkaa.

Koski kohisee naapureilla. :-)

Kannattaa kurkata Venlan blogi https://pikkuaarteita.blogspot.com :-) Sinne tuli kuulemma uusi postaus! En edes itse vielä ehtinyt katsoa. Seuraavaksi katson!!

Tämä kevään tulva muodosti pikkuruisia puroja ihme paikkoihin. Yllä oman pihan kivien tunnelmia ja alla lähirannan solinoita. Molemmat kävelyteillä. Tai voi niillä ajaa vaikka autollakin.

Ei niin kovin hyvä kuva, mutta näimme lintuja!

Vaikka kevät on ollut vähän sekalainen ja tovi sittenkin näytti satavan lunta, on ollut IHANAAAA kokea kevät Tampereella!! Ei Rovaniemellä tullut tällaisia kevätpäiviä, ei todella. Siellä oli kylmä tuuli ja räntää aina siihen asti, kun lähdimme toukokuun lopussa kesän viettoon Tampereelle.

Viime viikolla oli ihan hassua, kun satoi lunta ja Hämeenkatu näytti aivan samalta kuin jouluaattona, mutta sitten kaden päivän päästä oli lumetonta, aurinkoista ja lämmintä. Aurinko LÄMMITTI! Se oli ihmeellistä.

Hei ei mulla muuta, tässä oli jo ihan hirveästi!!! Kommentoikaa ihmeessä ja iloitkaa postauksesta ja videosta. :-)

*

Kiitos, kun luit! Blogissani ei ole tykkäysnappia, mutta voit kommentoida alle: Tykkäsin! 💛 tai jotain muuta. Välillä itselläni kommentointi ei meinaa onnistua, ja silloin vaihdan selainta tai käyn toisella välilehdellä. Toivottavasti muilla onnistuu! ☀️

Näemme ja kuulemme ensi postauksessa. :-)

Kommentit

  1. Tykkäsin! Ihanaa kevään tunnelmointia ja lämpimän nostalgista mökkielämää, näille voi itkien niiskuttaa taas huomisen lumisateessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :-) Joo, mun äiti on sitä mieltä että tää on meidän syy kun tuotiin Rovaniemen kevät tänne... :-D Voin ottaa syyt niskoilleni. Mutta mä oon vaan ilonen kun tää ei oo kuitenkaan yhtään semmosta tuskaa kun siellä!! Vähän hidasta vaan...

      Poista

Lähetä kommentti

Lue myös

Keltainen ovi

on tarinoita ja taidetta, kahvihetkiä ja kuvia. Videoita ja mietteitä, Tamperetta ja seikkailuja.

Sanni Kelokaski, 24

on tamperelainen tarina- ja luonnoskirjataiteilija, luovan alan opiskelija, hilpeä havainnoija sekä luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija.

Tervetuloa!

Aurinkoista tai sateista kevättä, kuinka vain. :-) Viihtyisiä ja veikeitä bloginlukuhetkiä. Ystävällisin terveisin, Sanni Lea Kelokaski