Luonnoskirjakahvila täällä blogissa!

𝙱𝙻𝙾𝙶𝙸𝙽𝚄𝚁𝙺𝙺𝙰𝚄𝚂: 𝙻𝚄𝙾𝙽𝙽𝙾𝚂𝙺𝙸𝚁𝙹𝙰𝙺𝙰𝙷𝚅𝙸𝙻𝙰

Olen käymässä nukkumaan, tai siis ensin sohvalle lukemaan ja sitten nukkumaan, mutta halusin tehdä tämän ilmoituspostauksen vielä tänään. :-) Olen luonut blogiini nurkkauksen, jossa on taidekahvilan tunnelmaa, jazzia ja luonnoskirjoja. Sain tänään valmiiksi puolituntisen videon, jossa selailen luonnoskirjojani yhdeksän vuoden ajalta. Video löytyy sieltä bloginurkkauksesta, ei muualta. Halusin, että se on sellainen oma poteronsa, jossa on jotain mitä muualla ei ole. (Muokkaus: Paitsi nyt jälkikäteen punnitsen tätä taas uudelleen, kun ei sen luo löydä ehkä moni, ja tykkään siitä videosta ja sen ajatuksesta kovasti. Mietin tätä etukäteen paljon, ja päädyin jakamaan sen vain bloginurkkaukseen, mutta nyt ehkä harkitsen uudelleen ja julkaisen myös YouTubeen? En tiedä…)

... ja niin edelleen.

BLOGINURKKAUKSEEN:

Luonnoskirjakahvilaan pääsee tämän postauksen lisäksi tuolta POSTAUKSET-sivulta sekä sivupalkista. :-) Toivottavasti bloginurkkaus ilahduttaa!

Hyvää yötä hyvät lukijani ja muut blogini tutkailijat,

 Sanni Kelokaski

Kommentit

Lähetä kommentti

Lue myös

Keltainen ovi

on tarinoita ja taidetta, kahvihetkiä ja kuvia. Videoita ja mietteitä, Tamperetta ja seikkailuja.

Sanni Kelokaski, 24

on tamperelainen tarina- ja luonnoskirjataiteilija, luovan alan opiskelija, hilpeä havainnoija sekä luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija.

Tervetuloa!

Aurinkoista tai sateista kevättä, kuinka vain. :-) Viihtyisiä ja veikeitä bloginlukuhetkiä. Ystävällisin terveisin, Sanni Lea Kelokaski