Pomppivaa ajatuksenjuoksua ja luonnoskirjoja

Videopostaus 16. tammikuuta 2023


Pomppivaa ajatustenjuoksua ja luonnoskirjoja

Kuvasin eilen videon, ja tein sen yllätyksekseni tuolla järjestelmäkameralla, jolla kuvasin ennen kaikki videoni! Olen nyt tottunut käyttämään kameraa blogikuviin, joten tuntui yllättävän luontevalta tehdä myös video sillä.

Video: avaa YouTubessa tai katso alta, kesto noin puoli tuntia

Oikeastaan työskentelyprosessi oli paljon kivempi ja sujuvampi kuin viime aikojen videoissani, jotka olen kuvannut ja editoinut puhelimella. 

Löysin jopa ilmaisen Windowsin oman editointiohjelman (Clipchamp), kun elokuvatyökalua ei ole nykyään, eikä mulla ole enää sitä hienoa maksullista editointiohjelmaa, jolla joskus tein videoni. Editointiohjeman sai ladattua, kun avasi Windowsin 'valokuvat'-sovellukset, ja jostain sieltä selaamalla tuli vastaan Clipchamp-kohta, joka ohjasi lataukseen ja käyttöönottoon. Voi myös ehkä ladata tuosta linkistä, jonka laitoin kappaleen alkuun. En ole ihan varma, eksyin sovellukseen kesken videon kuvaamisen, kun odotin kameran latautumista.



 

Testivideo

Löysin puhelimestani testivideon, jossa kokeilen, kelpaako puhelimen laatu. Ei kelvannut ei, kun hurina häiritsi hulisevaa mieltäni, mutta tämä klippi oli mun mielestä hyvä tapa päättää tämä postaus.

Kiitos jo tulleista kommenteista blogiini ja uusimpiin videoihini! Kommentoi ihmeessä ajatuksia, videoehdotuksia tai postaustoiveita. :-) Tai jos pidät itse blogia tai suunnittelet sellaisen perustamista!! Aloitetaan uusi blogiaalto! <3 

Lukijaksi voi liittyä sivupalkista tai sivun alalaidasta.

Mukavaa keskiviikkoa, torstaita, perjantaita tai muuta päivää. :-)

Kommentit

Lue myös

Keltainen ovi

on tarinoita ja taidetta, kahvihetkiä ja kuvia. Videoita ja mietteitä, Tamperetta ja seikkailuja.

Sanni Kelokaski, 24

on tamperelainen tarina- ja luonnoskirjataiteilija, luovan alan opiskelija, hilpeä havainnoija sekä luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija.

Tervetuloa!

Aurinkoista tai sateista kevättä, kuinka vain. :-) Viihtyisiä ja veikeitä bloginlukuhetkiä. Ystävällisin terveisin, Sanni Lea Kelokaski