Potter-huone on palannut & minne se aikanaan katosi?

Videopostaus, Lukulaari & Viiden Tähden Elokuvadivari ★★★★★

Olin kirjoittamassa tätä postausta, kun tulikin höpötysfiilis, joten kuvasin videon! Eilen kirjoitin niin pitkät pätkät, että nyt teki mieli puhua. Tänään on siis lauantai 03. helmikuuta 2024. Laitan tähän myös edellisen videopostaukseni, jota en ole vielä tuonut blogiin. Se liittyy vahvasti kaikkiin tämän ja edellisen postauksen aiheisiin. :-)

Voi vaikka ensin selata kuvat ja kuvatekstit, ja sitten palata katsomaan videot! Niihin on myös linkit postauksen lopuksi.

VIDEO / Potter-huone on palannut & minne se aikanaan katosi?

VIDEO / Luetaan Potter-Sannin päiväkirjoja!

Kerron videolla tarinan Harry-figuurista, jonka olisin halunnut jo 11-12-vuotiaana, ja nyt pitkän odotuksen jälkeen sen SAIN! Tämä on juuri se sama tyyppi, joka nökötti elokuvadivarin kassavahtina 12 vuotta sitten, ja vaikka kuinka vikisin tiskin reunan takaa, en sitä saanut itselleni.

Millä tuurilla tämä ilmestyy divarin vitriiniin myyntiin sillä viikolla, kun palautan Potter-sisustuksen yhdeksän vuoden jälkeen?! Tai en tiedä, kauanko se ehti siinä vitriinissä olla, mutta nyt se on täällä. <3 Ja tuuria siis sekin, että olin nyt näkemässä ja huomaamassa tuon, kun en ole käynyt liikkeessä VUOSIIN! Lisää kuvia alempana postauksessa! Mulla on niin paljon muitakin valokuvia, että pitää ripotella. :-)

29. tammikuuta 2024 oli maanantai ja tapahtui paljon. Se oli se päivä, josta kirjoitin edelliseen postaukseen! Hankimme kapulapuhelimet ja seikkailimme kovin. Nämä kuvat ovat siltä päivältä.

Matkasimme Lukulaariin etsimään englanninkielisiä Pottereita, sillä vaihdoin lukukielen englanniksi. Olen lukenut kahta ensimmäistä kirjaa ennenkin niin ja mulla on moni niistä itsellänikin, mutta Salaisuuksien kammio ja Liekehtivä pikari puuttuivat yhä.

Lukulaarista löytyi Salaisuuksien kammio! Etsin kovakantista ja löysin pokkarin, mutta ei se mitään, koska se oli kuitenkin sillä hienolla kannella, jonka selkä on värikäs ja raidallinen. Liekehtivää pikaria ei meinaa löytyä englanniksi MISTÄÄN! Olen etsinyt sitä yhtä kauan kun olin halunnut sitä pikkuista Harry-hahmoa twelve years, in Azkaban!

Tuo on mun maalaukseni! Lukulaari osti sen multa 1,5 vuotta sitten. :-) Se on nähtävissä antikvariaatin alakerrassa Tampereen Puutarhakadulla.

Saavuimme kotiin, riemuitsin kirjasta ja otimme kuvia. Löysin tuon ihanan punertavaisen paidan Lielahden Kontista viikonloppuna, mikä oli ihan mahtava juttu, koska etsin aina tällaista tavallista pitkähihaista munvärisenä, ja nyt löytyi. Mulla on aiemmin ollut vain sellaisia synkeänvärisiä kotipaitoina, kun ei ole löytynyt. Tämä ei ole kotipaita, ei 'jokapoikapaitakaan' tämä on jokapaikanpaita! 

Korvikset olen tehnyt itse ja tuon liehuvan mekon myös. Muu on jostain kirpputoreilta ja kaulakorut olen pihistänyt vanhemmiltani. Toisen aikoja sitten ja toisen viime kesänä.

Löysin muutama vuosi sitten Torista Potter-pelikortit, jotka ovat tuota suosikkityyliäni vuodelta 2001. Otin niiden kanssa nyt kuvia havainnollistaakseni, että tuo figuuri on sama tyyppi ja sillä on yllään sama asu kun noiden 2001-vuoden kuvituksissa on. :-)


Kuvia Viisasten kivi -kirjan sekä Lukulaarista löytyneen Salaisuuksien kammio -kirjan kanssa. Myös muutama valokuva joltain myöhemmältä päivältä: Venla kurkkimassa ikkunasta ja kuihtuneet neilikat.

kuvia Hämeenpuistosta

Olohuoneen ja keittiön tunnelmia. Tuota verhoviritelmää ei näy kaikissa kuvissa, kun suurin osa on otettu ennen kuin tein sen!

Venla innostui ottamaan Lukulaarissa kuvia, kun kerran sai kameran käteensä yhdessä lempipaikoistaan. Räpsi menemään! Räps räps, siksi näitä on monta. :-)

Kiitos, kun luit!

Tykkäyksen ja/tai kommentin voi jättää alle (eipä voikaan jättää tykkäystä, nappi lakkasi toimimasta), ja vielä vähän alempaa voi liittyä lukijaksi, jolloin saa ilmoitukset sähköpostiin! <3

Tunnelmallista lauantai-iltaa, sunnuntaita ja seuraavankin viikon päiviä.

Tästä pääsee katsomaan uusimman videoni: Potter-huone on palannut & minne se aikanaan katosi?

Tästä sen toisen, jossa luen päiväkirjamerkintöjäni Potter-aikojeni alusta: Luetaan Potter-Sannin päiväkirjoja!

♥ ♥ ♥

Kommentit

  1. Ihanan värikkäitä kuvia! Inspiroi todella vielä tällaista niin kutsutussa itsemurhayksiössä asuvaa opiskelijaa, jonka täysin kotikotoa peritty sisustus ei tunnu vielä yhtään ilmaisevan omaa persoonaa. Mutta opettelua ja tuunaamistahan tää vain vaatii!

    Muutenkin todella piristävää lukea tällaisia lennokkaan pohdiskelevia tekstejä ja tajunnanvirtaa kaiken kaupallisen ja pinnallisen blogi- ja somesisällön keskellä. Tulee ihan lapsuus mieleen, silloin luovia blogeja tuntui löytyvän kukkuroittain ja tekstejä kirjoitteli itsekin mielellään. Nyt blogimaailmaan paluu on lähinnä jäänyt keskeneräisten luonnosten tasolle, mutta taas somekin tuntuu hankalalta paikalta ilmaista itseään ottamatta liikaa paineita. Siksipä näitä samoja aiheita pohtivia kirjoituksiasikin on ollut virkistävää ja valaisevaa lukea.

    Kiitos siis päivää virkistävistä julkaisuista, jään mielenkiinnolla seuraamaan jatkossakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että inspiroi!! Onhan se kodin sisustaminen loputon prosessi, mutta toisaalta ei tarvitse ikinä päätyä mihinkään tiettyyn tyyliin tai tapaan ja jäädä siihen, niin riittää ajateltavaa ja tekemistä ikuisesti. :-)

      Suosittelen sinitarraa! Jos ei ole jotain ihmeen tapettiseiniä. Ja vaikka vuokranantaja sanoisi, että seinille ei saa laittaa mitään, niin taulukoukkuja kyllä saa (ymmärtääkseni XD). Kerää kaiken maailman roskia ja kuvia ja ihan mitä vaan ja kiinnitä kaikki seinälle ilman sen kummempia yliajatteluja. Ja sitten jostain torista tai kirppiksiltä kaikkea edullista hauskaa, mikä vähänkään kutkuttaa mieltä! Eiköhän sieltä kikertävistä karnevaaleista ala pikku hiljaa hahmottua, mikä tuntuu omalta.

      Okei no joo, suosittelen vielä jouluvaloja, jos niitä ei vielä ole! Joka kerta uuteen kämppään muuttaessa yritän sisustaa aluksi ilman niitä (jostain syystä), ja sitten päädynkin virittelemään niitä entistä enemmän. Pienet valot ja pienet kuvat luovat kodin. <3

      En usko, että kysyit vinkkejä... Mutta niitä vain ilmestyi tähän vastaukseen.

      Ilahduttavaa, että koet blogini noin. :-) Juuri kaupallisuudelle, pinnallisuudelle ja sosiaalisen median sekä muun maailman "kiireiselle vauhdikkuudelle" haen vastapainoa kaikella omalla tekemiselläni ja etenkin tällä blogilla. Niin kiva, että välittyy!! Jos joskus pistät blogin pystyyn, niin linkkaa ihmeessä tänne kommentteihin ja meen kattomaan!!! :--)

      Tervetuloa blogin tutkailijaksi / lukijaksi miksikä vain jatkossakin! <3 Kaunista helmikuuta ja onnea sisustustyylin tunnusteluihin. :-)

      Poista

Lähetä kommentti

Lue myös

Keltainen ovi

on tarinoita ja taidetta, kahvihetkiä ja kuvia. Videoita ja mietteitä, Tamperetta ja seikkailuja.

Sanni Kelokaski, 24

on tamperelainen tarina- ja luonnoskirjataiteilija, luovan alan opiskelija, hilpeä havainnoija sekä luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija.

Tervetuloa!

Aurinkoista tai sateista kevättä, kuinka vain. :-) Viihtyisiä ja veikeitä bloginlukuhetkiä. Ystävällisin terveisin, Sanni Lea Kelokaski