Lumisia kattoja Sahalassa

Valokuvia maaseudun hiljaisuudesta

En ole koskaan nähnyt Sahalaa näin lumisena! Sahala on vanhempieni maalaispaikka tuolla noin, puolen tunnin ajomatkan päässä meidän kotoa, ja se on ollut meidän perheellä kohta viisi vuotta. :-)

Kävimme viettämässä pakkasviikonloppua maalla 13. ja 14. päivä tammikuuta 2024 ja otin hienoja lumisadevalokuvia sekä muita tunnelmakuvia. 

 

Venla Sahalan tuvassa lukemassa


Hirsirakennus lähimaastosta kosken varrelta, ei meidän tonttia

 


Montunpohjan piharakennuksia Sahalan jäätyneen puron varrella

 

Sahalan pieni keltainen hirsitalo

 

Keltaisen talon keittiössä

 

Kumpareella pikkumökki

Asuimme pikkumökissä Venlan kanssa koko viime kesän. Yövyimme siellä nyt pakkasellakin. :-)

 

Kylmäkellarin maalaus, jonka tein 2021

Lumimörkö!

 

Video Sahalan pihamaan tunnelmista

Jos olisin ollut yhtään järkevä, en olisi tehnyt tunnelmavideosta erillistä postausta aiemmin, vaan olisin odottanut että saan sen tähän postaukseen. En malttanut silloin odottaa, mutta toisaalta on siellä postauksessa toinenkin video. Ja kaikki videoni löytyvät YouTubesta kanavalta Sanni Kelokaski, joten ei tässä ole oikeastaan edes ongelmaa. Haluaisin vain aina että kaikki olisi niin hienosti järjestyksessä. :-)

Tämän julkaisun kuvien asetteleminen on ollut jotenkin erityisen haastavaa, joten en en löydä energiaa vielä tämän pidemmän tekstin kirjoittamiseen. Eiköhän täältä löydy kaikenmoista asiaa muista postauksista, riittäköön!

Kommentit

  1. Moi, lupasin youtubessa linkata mun blogia tänne kun saan sen jotenkin valmiiksi! Tässä olisi jos vielä haluat kurkata <3 https://aamukahvillla.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Lue myös

Keltainen ovi

on tarinoita ja taidetta, kahvihetkiä ja kuvia. Videoita ja mietteitä, Tamperetta ja seikkailuja.

Sanni Kelokaski, 24

on tamperelainen tarina- ja luonnoskirjataiteilija, luovan alan opiskelija, hilpeä havainnoija sekä luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija.

Tervetuloa!

Aurinkoista tai sateista kevättä, kuinka vain. :-) Viihtyisiä ja veikeitä bloginlukuhetkiä. Ystävällisin terveisin, Sanni Lea Kelokaski